Lopar - Apartmanok Ostrogović

Box Image 1 Box Image 2

Apartmanok Lopar

Lopár egy kicsiny idegenforgalmi település kellemes időtöltésre. Ráb sziget északi részén terül el. Már említéskor leghírnevesebb szülöttje, a remete kőfaragó, Szent Marinus jut eszünkbe, aki a törpeállamot, San Marinot alapította meg, mely ezáltal Lopárhoz igazán közelállónak számít. Lopárnak gyönyörűk a homokos strandjai (22 van belőlük), de a legismertebb, egyben a leghosszabb a «Rajska plaža» (ami mennyei strandot jelent). A másfél kilométeres part az Adriai-tengeren a leghosszabbak közé tartozik. Éppen ezek a homokos strandok vonzák a turistákat Rábra, illetve Lopárba.
Amennyiben a nyarat Lopárban, magánszálláson szeretné tölteni, az Ostrogović Apartmanház Önre vár. Az apartmanok csak 150 méter távolságra helyezkednek el a «Rajske plaže» strandtól és éppen a közelségük miatt eszményi hely minden családnak, különösen az aprógyermekeseknek.
Az Ostrogović család már több mint 15 éve sikeresen foglalkozik turizmussal. Vendégeink elégedetten távoznak tőlünk és térnek vissza hozzánk.
A lakosztályok 2-től 4 személyesek. A szobák 2 ágyasak és mindegyikhez saját erkély tartozik. Mindegyikben van főzésre alkalmas felszereltségű konyha, valamint egy vagy két fürdőszoba, műholdas TV és biztosított a parkolóhely. A ház előtt aprócska játszótér és kerti grill áll rendelkezésre.

Reméljük, a nyarat Lopárban tölti és szállásnak a mi apartmanjaink közül választ.

Találkozunk Lopárban.
Viszontlátásra!

Az Ostrogović család

 

 

2 Fős apartman
4 Fős apartman
2 Fős studio
Video